Зберігання благовонь » ФОРУМ
вкусный ФОРУМ

вкусный ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 03.11.2025 - 00:36:59
Страницы:  1  

Зберігання благовонь

АвторСообщение

Лиза Чайка

Шукач істини.

Статистика:

А хто знає, як довго можна зберігати благовоння? У мене є палички, які лежать вже рік, не знаю чи можна їх ще використовувати.

--------------------
Сообщение # 1 18.09.25 - 03:00:13
RE: Зберігання благовонь

Таблетка

Шукач істини.

Статистика:

Благовоння можуть зберігатися досить довго, якщо їх правильно тримати. Головне - щоб вони були в сухому місці, подалі від прямих сонячних променів. Якщо палички не зламані і не втратили свій запах, то їх цілком можна використовувати навіть через рік-два. Просто понюхай - якщо аромат ще відчувається, значить все в порядку.

--------------------
Сообщение # 2 18.09.25 - 03:25:16

angela 1

Шукач істини.

Статистика:

Можу підтвердити, що якісні благовоння зберігаються дуже довго. У мене є індійські палички, які лежать уже два роки, і вони досі чудово пахнут та горять. Головне - зберігати в оригінальній упаковці або в щільно закритій коробці. Якщо купуєте багато відразу, як я роблю на https://spices.in.ua/blagovoniya, то розфасовуйте по невеликих порціях та герметично пакуйте.

--------------------
у нас обязательно будет всё то, о чём мы так мечтали, просто рядом будут другие люди
Сообщение # 3 18.09.25 - 04:21:05
Домашній тірамісу секрети : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники