Нігірі чи роли що краще » ФОРУМ
вкусный ФОРУМ

вкусный ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 03.11.2025 - 07:47:21
Страницы:  1  

Нігірі чи роли що краще

АвторСообщение

axmadylina

Шукач істини.

Статистика:

Доброго вечора! Підкажіть будь ласка хто розбирається - чим відрізняються нігірі від звичайних ролів? І що краще спробувати для початку якщо ніколи не їв японську кухню? Не хочу одразу щось дуже екзотичне, але й банальність теж не хочеться.

--------------------
Сообщение # 1 28.10.25 - 14:17:05
RE: Нігірі чи роли що краще

laname

Шукач істини.

Статистика:

Нігірі це коли на невеличкий шматочок рису кладуть рибу або креветку, а роли це коли все загорнуте в норі і нарізане на шматки. Нігірі простіші у виконанні але смак риби відчувається краще. Для початку можна взяти щось з лососем або креветкою, це найбільш звичні смаки. Потім уже експериментувати з вугром чи іншою рибою.

--------------------
Фетровые БРОшки- кошки(и другие). Войлочные игрушки с характером. Слониха Мальвина и компания. Войлочные Валенки-шептуны- сильный оберег!
Сообщение # 2 28.10.25 - 14:38:56

jlavon

Шукач істини.

Статистика:

Цитата:
Нігірі це коли на невеличкий шматочок рису кладуть рибу або креветку, а роли це коли все загорнуте в норі і нарізане на шматки. Нігірі простіші у виконанні але смак риби відчувається краще. Для початку можна взяти щось з лососем або креветкою, це найбільш звичні смаки. Потім уже експериментувати з вугром чи іншою рибою.
Нормально пояснили. Я колись теж не розумівся на цьому але потім почав частіше замовляти і розібрався. Раджу для початку взяти якийсь невеликий сет де є і роли і нігірі і може макі, так зрозумієш що тобі більше до смаку. Я зазвичай беру на https://onigiri.com.ua вони як раз роблять гарні сети для знайомства з японською кухнею. Там все якісно приготовано і можна спробувати різні види страв. У них ще є описи до кожної страви на сайті, так що можна почитати що в складі перед замовленням. Починай з чогось простого типу ролів з лососем або креветкою, а потім уже переходь до запечених або з незвичайними інгредієнтами.

--------------------
Я Юля, ко мне только на ты
Сообщение # 3 28.10.25 - 15:38:45
Вибір спортивного костюма : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники