вкусный ФОРУМ

вкусный ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.12.2025 - 04:45:03
Страницы:  1  

Базовий асортимент чоловічих шкарпеток

АвторСообщение

iola

Шукач істини.

Статистика:

Привіт! Хочу розширити асортимент свого магазину і додати чоловічі шкарпетки. Розумію, що це популярний товар з хорошим оборотом, але не знаю, з чого почати. Яким має бути мінімальний асортимент для старту? Скільки різних моделей краще взяти? І головне - де знайти надійного постачальника з гарною якістю товару? Буду вдячний за поради досвідчених продавців!

--------------------
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь»!
Сообщение # 1 04.11.25 - 08:32:48
RE: Базовий асортимент чоловічих шкарпеток

Кракодил

Шукач істини.

Статистика:

Для початку раджу взяти базовий асортимент - це класичні чорні, сірі, темно-сині шкарпетки в різних розмірах. Це основа, яка завжди продається. Потім можна додати кілька яскравих моделей для тих, хто любить виділятися. Обов'язково майте кілька варіантів по щільності - тонкі літні та більш щільні для холодної пори року. Розмірний ряд теж важливий, зазвичай це 25-27, 27-29, 29-31 розміри. По кількості моделей - для старту достатньо 10-15 різних варіантів.

Сообщение # 2 04.11.25 - 08:53:05

GSA

Шукач істини.

Статистика:

Я починав з невеликого асортименту і поступово розширював його, орієнтуючись на попит. Зараз працюю з шкарпетки оптом для чоловіків і дуже задоволений вибором, який там представлений. Можна підібрати і базові моделі, і щось більш оригінальне. Якість хороша, ціни прийнятні для опту. Мені подобається, що вони мають різні колекції - можна закрити всі потреби покупців. Доставка працює добре, завжди все вчасно. Якщо будеш замовляти, візьми спочатку невелику партію різних моделей, подивишся, що краще продається, а потім вже робитимеш акцент на популярних позиціях.

Сообщение # 3 04.11.25 - 09:47:41
Нігірі чи роли що краще : Предыдущая темаСледующая тема: Декоративные потолки звездное небо
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники