вкусный ФОРУМ

вкусный ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.12.2025 - 04:41:01
Страницы:  1  

Імплантація або міст що обрати

АвторСообщение

tororium

Шукач істини.

Статистика:

Вітаю! Хочу порадитися з приводу імплантації. Мені потрібно відновити два зуби на нижній щелепі. Лікар говорить про імпланти, але я чула різні історії - і про те, що вони не приживаються, і про те, що це дуже болючо. Наскільки насправді надійна ця процедура? Може краще зробити міст і не ризикувати? Хотілося б почути реальні відгуки людей, хто через це проходив.

Сообщение # 1 12.11.25 - 05:16:57
RE: Імплантація або міст що обрати

Rautan

Шукач істини.

Статистика:

Добрий день! Можу поділитися інформацією, бо сама багато вивчала це питання перед тим, як вирішитися. Імплантація зараз - це досить відпрацьована технологія з високим відсотком успішності, близько 95-98% за статистикою. Що стосується болю - сама процедура проходить під анестезією, тому під час операції нічого не відчуваєте. Після - біль помірний, цілком контролюється звичайними знеболюючими. Швидше дискомфорт, ніж біль. Відторгнення буває, але рідко, і частіше через проблеми з гігієною або куріння. Що до моста - там потрібно обточувати здорові сусідні зуби, а це вже назавжди. Плюс міст дає навантаження на ці зуби, вони швидше зношуються. Імплант же стоїть окремо, не чіпає сусідів, і навантаження йде на кістку, що запобігає її атрофії.

--------------------
Quilibet fortunae suae faber - каждый сам кузнец своего счастья
Сообщение # 2 12.11.25 - 05:47:28

Gyncnaday

Шукач істини.

Статистика:

Повністю згодна з попередньою відповіддю! Мені поставили три імпланти два роки тому, і це було одне з найкращих рішень. Спочатку теж боялася, читала всякі страшилки в інтернеті. Але насправді все пройшло набагато легше, ніж я очікувала. Перший день був набряк і трохи ниючий біль, але на третій день вже майже нічого не відчувала. Найважливіше - дотримуватися всіх рекомендацій лікаря після операції, приходити на огляди. Зараз ці зуби відчуваються як свої власні, можу їсти все що завгодно. З мостом же у моєї подруги через п'ять років почалися проблеми з опорними зубами - довелося все переробляти. Якщо немає медичних протипоказань, імпланти - це найкраще довгострокове вкладення. Ось тут детально описані сучасні підходи https://sdental.com.ua/service/dental-prosthetics, можна ознайомитися.

Сообщение # 3 12.11.25 - 06:37:23
Аквариум Океанографического Музея Монако : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники