вкусный ФОРУМ

вкусный ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 22.03.2026 - 04:38:22
Страницы:  1  

Оцінка змішаного матеріалу та розбирання

АвторСообщение

smekin

Шукач істини.

Статистика:

Як розраховується ціна за змішаний метал? Якщо я маю радіатор, який містить мідь та алюміній разом, то як його оцінюватимуть? Чи буде ціна нижча, ніж якщо здавати окремо?

--------------------
КАК охлаждать напитки за 1 минутуТравянчики по всей Украине
Сообщение # 1 02.03.26 - 07:08:26
RE: Оцінка змішаного матеріалу та розбирання

Marina_mall

Шукач істини.

Статистика:

Цитата:
Як розраховується ціна за змішаний метал? Якщо я маю радіатор, який містить мідь та алюміній разом, то як його оцінюватимуть? Чи буде ціна нижча, ніж якщо здавати окремо?
Змішаний метал оцінюється складніше, ніж чистий матеріал. Зазвичай пункти прийому мають свої методи розділення змішаного матеріалу або вони дають зниженої ціни, щоб компенсувати витрати на розділення. Якщо у тебе є радіатор, то вартість буде розраховуватися як середньозважена вартість компонентів, які в ньому містяться. Наприклад, якщо радіатор містить п'ятдесят відсотків мідi та п'ятдесят відсотків алюмінію, то ціна буде приблизно рівна середньому значенню цін цих двох металів. Однак деякі пункти можуть дати трошки меншу ціну, щоб компенсувати витрати на розділення. Найкращий вариант - це розібрати радіатор самому і здати компоненти окремо, якщо у тебе є час та можливість це зробити.

Сообщение # 2 02.03.26 - 07:57:11

Julia ZYI

Шукач істини.

Статистика:

Я розбирав багато радіаторів у своєму часі, і можу сказати, що це дійсно окупається. Розділення мідi та алюмінію у радіаторі не дуже складно - потрібен просто час та інструменти. Я завжди порівнюю ціни за змішаний матеріал з цінами за окремі компоненти на сайті https://megalom.com.ua/prices/, щоб визначити, чи варто витрачати час на розбирання. Зазвичай різниця становить від п'ятнадцяти до двадцяти п'яти відсотків на користь розбору. Якщо радіатор великий, то я беру час на його розібрання, якщо малий, то іноді найпростіше здати все разом. Рекомендую вам робити те ж саме - це допоможе максимізувати ваш заробіток.

Сообщение # 3 02.03.26 - 08:35:43
Домашние маски для волос : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники